| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ve Skotsku - snídaňové bistro - prostě neměli nic. I ty vejce byly na takovém tom kulatém toustovém chlebu. A domluvit se, že by byly vejce bez toho se mi nepodařilo. Jediné jídlo, které jsem si koupila v restauraci byly zapečené brambory, které mi kuchař udělal na přání. Já stopy taky úplně neřeším, ale na cestách si nerisknu koupit třeba asijské jídlo, které není bezlepkové kvůli sojovce, protože nemůžu riskovat zažívací problémy. Pečivo doma v podstatě nejím, ale třeba ten sendvič bych na cestách ocenila. Ráda bych šla na jistotu, že třeba ve streetfood hale budu vědět, že si něco koupím a nebudu obcházet x podniků, kde se na bezlepkové variantě nedomluvím (a ne kvůli jazykové bariéře). Mě to v tom Skotsku opravdu překvapilo, v Itálii a Rakousku z lyží znám, že vždycky něco koupím. Nakonec jsem šla do MacDonald, kde z Rakouska vím, že mají bezlepkové varianty, ale taky nic ;-(. Ale ok, tam mi ty vejce nakonec uměli dát samotné bez sendviče. Pomalu se smiřuju s tím, že pokud to chci mít bez problémů, rezignuju a budu vařit, což se mi úplně nechce, ale tu možnost mám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.