Juilet, takže doporučuješ? Mně je vlastně nejsympatičtější, ale neteče z něj voda,když se žehlí tím parním generátorem? A já vím,že ta stanice nemusí stát na stojánku, jen jsme si říkala, že takhle bez zábran by to mohlo nějak spadnout... je fakt, že napařovací žehličku, běžnou, mám taky jen takhle na okraji a zatím nespadla. Ale. vtom stojánku je asi přece jen chráněná. A tenhle "ovál" má taky zespoda jen síťku? Takže se to třeba může žehlit jen po jedné straně? Moe stra prkno nemá jen mřížku a přes to látku...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.