Už roky mám parní generátor od Philipse a nic jiného už nechci. S obyčejnou žehličkou už se nebudu nikdy trápit.S ní prostě ty košile dobře nevyžehlím. Prkno mám širší,ale nějaké obyčejné asi za 2500 tisíce. Parní generátor si pokládám na konferenční stolek a na žehlící prkno pokládáme jen tu samotnou lehkou žehlící část. Na tom železe,kam se odkládá žehlička mám originál takové gumové pruhy,aby se nic neodřelo. Funguje to,takže o nějakém spešl prkně jsem nikdy ani neuvažovala. Pokud můžu radit jdi do toho parního generátoru. Je to polovina dřiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.