Přidat odpověď
Rose, nevim, proc do toho porad tahas znasilneni,kdyz tam je uplne jiny princip -to se ti proste stane.Tady je princip ten, ze se divka vracela opakovane do naruce nekoho, kdo se k ni nechoval dobre
a ano, mne by se proste hlavou honilo co jsem mohla udelat jinak,proc jsem si toho nevsimla, jak jinak ji vychovavat a jak ji pomoct do budoucnosti, aby z ni byla ta co rekne Trhni si nohou a ne ta co na to pristoupi
pro me je uplne normalni uvazovat co jsem jako rodic mohla udelat jinak nez si namlouvat ze jsem hvezda a vse delam vyborne
taky je pro me normalni snazit se svemu diteti pomoct
a zajimat se primarne o to dite,aby jemu bylo dobre, i do budoucna?
co je na tom toxickeho?
nakonec, verim tomu, ze i ty rodice obeti znasilneni (kdyz uz to chcete porad srovnavat) maji porad v hlave - ze ja pro ni nejel autem, ze ja ji nechal tam a tam jit, ze ja nebyl u ni ..
neni to o tom, ze skutecne maji vinu, to vubec a to ja ani netvrdim
jen rikam, ze si myslim, ze bych o tom taky takhle premyslela
uz si tu vybavuji podobnou diskusi na tema vztahu s nasilnikem(nebo jinak vadnym chlapem), kde Pulka psala, ze z takoveho vztahu odesla a ja se uz tenkrat ptala - co je u Pulky jinak-a diky cemu? Ze odejit dokazala
Oproti zenam,kt to nedokazi?
A toho bych si prala docilit,aby to u me dcery pak bylo jako u Pulky..
uff..doufam,ze uz ted to chapete
Jako jo,ja vim, ze tady chcete slyset ten jeden nazor..(pricemz ja s vasim naprosto souhlasim, jen jsem ho rozsirila o to,co by se mi honilo hlavou)
ale pak uz fakt nema smysl diskutovat
Předchozí