Vnoučata nemám a dlouho mít nebudu. Celé volné léto budu mít až v důchodu, což je hodně daleko. Píšu jak to bylo u nás, když byly děti menší. Moje máma hlídala stylem příměstský tábor. Přijela dopoledne (děti spaly když jsem odjížděla do práce). Buď si je vzala k sobě nebo někam vyrazili. Já jsem si je po práci vyzvedla. Jen výjimečně to bylo přes noc a nikdy to nebylo několik dní v kuse, že bych měla úplně volno. Ale na druhou stranu máma je sama, nemá auto, tak si ani nedovedu představit že by s vnoučaty někam odjela třeba na týden.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.