Jelikož se blíží dlouhý víkend, dám to již nyní.
A kdo bydlí okolo Českých Budějovic mají tam 11. ročník nějakého knižního festivalu, včera odpoledne byla docela dlouhá reportáž na ČT24.
Danielle Steel-Country (velikost do kabelky)
Danielle Steel- Dům (velikost do kabelky)
Anne Jacobsová alias Marie Lambalee-Ateliér Rosen - díl 1 - děj se odehrává v Německu ve městě Kassel 1830, musím říct, že konec jsem nečekala, že to bude takto :-D
Steve Berry-Ztracený řád (komu se líbila šifra Mistra Leonarda, toto je podobné, trošku možná moc dějin USA do hloubky, ale zase se člověk dovzdělá, protože co si budeme říkat dějepis se v ČR učí podivně a změn to moc nedostalo ani po 30letech)
Hana Marie Körnerová
-Dlouhá cesta 4. díl serie
-Císařská vyhlídka- 5díl té samé serie
Denise Rudberg -První šifra (ze Stockholmu, trošku se to zezačátku vleklo, potřebovali zatáhnout do děje, což se zadařilo a poslední věty a říkám si kde je druhý díl, potřebuju okamžitě druhý díl
a on ještě není, to si někdo vážně dělá legraci
)
Jenny Colganová-Ostrov s vůní čerstvého chleba (tak to jsem si moc užila, krásná oddechovka)
Táňa Keleová-Vasilková-Slzy a smích (tuhle spisovatelku mám ráda)
Amy Harmonová-Z písku a popela (Itálie z války, zajímavé, čtivé)
Elizabeth Haran-Navždy spolu(no myslím, že z toho si člověk odnese hlavně to, že by neměl nikdy své představy přenášet na děti a trvat na tom)
Diane Chamberlainová-Utajená sestra (kdo se to rozhodnete číst, neplánujte si nic zásadního, dokud to nedočtete, nedáte to z ruky)
Jenny Colganová-Báječný krámek s čokoládou (oddechovka )
Susanna Craig-Překvapivé dědictví (opět taková oddechovka, Skotsko, nečekejte nic krom odpočinu, dobře se to čte)