Federiko, tak to bylo u nás. Babička s dědou v baráku, obstarávali mě jako ležáka přes den, později pro mě děda chodil ke škole, aby mi bral brašnu. Všecky nemoci a prázdniny vykryli. Když se naši zdržovali v práci třeba do šesti sedmi, neb budovali firmu, tak babi nevydržela a uvařila večeři.
Takže naši nějak zvlášť nekmitali kolem vlastních dětí, a dneska "mají svoje zájmy". Co už s tím nadělám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.