Byla jsem kdysi na Efesu,to bych chtěla určitě zopakovat Plus památky v okolí,je tam toho dost. Jak říká moje milovaná recka kamaradka-" oni mají všechno od Řeků,jen mešity si dostaveli" Takže určitě pořádně tuhle oblast,narodni park v blízkosti- alespon kratsi trek dle pocasi,pak lodi na Bodrum a také Pammukale.Ostatni se rozhodne spontánně na místě,přesný itinerář nemáme,proložíme to i odpočinkovým dnem. Nicméně poptat se tam můžu
Ale určitě se mi tahle oblast líbila víc než oblast Alanya/ Side Taky jsem ještě nikdy nebyla v Istanbulu a to bych chtěla určitě Jestli má cenu tam " popojet z Kusadasi,to asi prodiskutujeme na místě
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.