Přidat odpověď
Máto, píšeš, že to máš hodně nastudované, tak jsem nezacházela do detailů. Vypíchla jsem jen to, v čem se nejvíc chybuje a co lze nejsnadněji upravit.
Na tvůj dotaz odpovídám Ano, u nás doma nenajdeš nic průmyslového, vařím od základu, používám 12% smetanu a není to jen omáčka typu rajská, ale smetanové omáčky k těstovinám nebo na zapékání, takže jsou to i 3 jídla týdně. A to už je tuk znát. Máslo používám jen výjimečně, spíš olej a hodně málo. Těstovinový salát dělám s jogurtem. Sama nejím ovocné jogurty, jedině bílý. Místo slazeného musli jíme vločky se sušeným ovocem, kokosem a ořechy. Prakticky nic nesladím a u pečení vždy ubírám cukr.
"Zobání" není jídlo, nemá zasytit. Je to pamlsek. Místo sušenky si do školy k tomu chlebu vezme borůvky. Já zobu mrkev, salát nebo ovoce. Je to svěží, chutné a nijak tě to neucpe jako koláč nebo sušenka.
Ale základ je, že to je jen pamlsek, není to na hlad!
Předchozí