Chtěla bych znát váš názor. Syn (11 let) je trhem v oku svojí učitelce. Nemá ho ráda, vím to už delší dobu. Teď si mě dotyčná předvolala do školy kvůli synově "schválnosti". Za mě řeší učitelka naprostou zbytečnost.
O co jde? Třída byla na div. představení. Bohužel syn z toho nic neměl (ani ho nebavilo, jak sám řekl), nejen, že třída celou dobu hlučela, syn je navíc o dost menší a aby vůbec něco z toho představení viděl, celou dobu se musel natahovat a dokonce si stoupal. Za to ho učitelka prý seřvala neskutečným způsobem
pak už byl prý klid.
Další den jim ta samá učitelka zadala na dané téma napsat sloh. Syn údajně - místo aby popisoval děj na jevišti prakticky celý sloh (cca jeden a půl stránky) do detailů popisoval hlavu svého spolužáka, co seděl před ním a zakrýval mu prakticky celý výhled + něco málo z pohybů na okrajích. Učitelka mi volala rozzuřená s tím, že "toto už je vrchol" a že se jí syn neustále mstí a snaží se shazovat její autoritu a dělá si z ní blázny
(já osobně bych tedy spíš ocenila jeho důvtip). Prý se to bude řešit s celou třídou a chce mě vidět příští týden a řešit to se mnou
Nějaké rady?