Lenko, ale to záleží na druhu práce a na šéfovi, jak se dohodnou. V naší práci nikdo nemá píchačky, i když máme celé či poloviční úvazky. Můžeme dělat z domova, ale občas se musí i s chorobou do práce, občas si někdo vezme roušku a tiše trpí. Jasně, že v pekárně a v nemocnici to funguje jinak. Ale třeba trhovci se zeleninou taky stánek zabalí v momentě, kdy to sami uznají za vhodné, když nejsou placeni od hodiny.
Já při studiích pár let škemrala, že nechci furt jen dohody a smlouvy o dílo. Chtěla jsem práci napevno - zaměstnavatel nechtěl. Tak sem šla jinam. A přišla jsem tak o mateřskou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.