| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky mi přijde, že se všude cpe hodně mouky, aby toho bylo za málo peněz víc a aby to bylo šlichtoidní - třeba u toho zelí, tam fakt to zahušťování nechápu.

Dělali jsme na kempování guláš - půlka lidí si postavila hlavu, že bez zahuštění moukou to žádný guláš nebude. Tak se uvařil guláš bez mouky a do druhého hrnce se kus odlil a ten se zahustil.

Rozdíl v chuti nemůžu posoudit, protože fakt lepek nesmím, ale byl propastný ROZDÍL V BARVĚ. Prostě ten moučný guláš byl v porovnání s bezlepkovým takový mdlý co do barvy a fantazie mi říká, že takový bude i co do chuti.

Mohla bych samozřejmě zahušťovat bezlepkovou jíškou/moukou..., ale prostě mi přijde, že mouka tu chuť tlumí a je to škoda.
Ale co kraj to zvyk, u muže v rodině mají být omáčky "jemné"...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.