No to asi jak u koho, do mě to tlusté šlachovité maso nedostali nikdy. Jedla jsem pečené kuře a filé, to měli rádi skoro všichni, ale jak bylo maso typu podrážka od boty a UHO, tak pokud se nedalo projít přes učitelku, někde jsme to v té jídelně nechali. Ono ale napopáté se pak už většinou projít dalo, na to neměla nervy ani ta učitelka. Hlídat si cukr je dnes už i u nás běžné, dcery na zdravou stravu dbají hodně a zkoumají to, já se nad domácí buchtou neošklíbnu, ale sama sladím minimálně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.