Mně zas připadá, že se tady z toho dělá raketová věda. Jako rodiče mě teda vyhláška celkem moc nezajímá, zajímá mě to, aby to jídlo bylo přijatelné a bylo to jídlo, ne něco na zaplácnutí. O dodržování spotřebního koše mám teda na některých školách velké pochybnosti. Jídla jako "škubánky s kečupem" mi teda připadají fakt fascinující (kečup asi má být ta zelenina nebo co). Ale to je teda jídelna, kterou dlouhodobě podezírám z toho, že tam vedoucí/ředitel školy nebo kdo prostě krade.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.