Senedro, my dnes měli k obědu obalované žampiony (syn obalovaný sýr) a brambory, nějakou tu zeleninku k tomu. K večeři jsme právě před chvílí dojedli lívanečky z kysaného podmáslí, s borůvkovým džemem a kysanou smetánkou
![:-)](/g/s/0.gif)
. Teď ještě asi upeču banánovou bábovku, taky tady máme nějaké přezrálé banány a aspoň bude co k snídaním. Zítra máme návštěvu-oslavu, takže místo oběda budeme mít asi nějaké chlebíčky a pak dortík (kakaový korpus, šlehačka, banány, kompotované mandarinky), k večeři si uděláme asi špagety s "červenou" omáčkou
![:-)](/g/s/0.gif)
.
Senedro, jaký máš recept na podmáslový chleba? A dá se péct normálně v troubě, nebo jen v pekárně? Nikdy jsem chleba ještě nepekla, ale milujeme doma všichni Cvrčovický podmáslový chleba, toho bychom se mohli ujíst