Spolehnout se můžeš jen na své dítě – co jak (ne)udělá. Záruku, že se v nočním klubu nedostane k alkoholu nikdo mladší 18 let a nevyskytnou se tam drogy, samozřejmě získat nelze. Já jsem „pouštěla“ brzo, 16 let ano, ale po 22. hodině se to nelíbilo policii (že je syn v nočním klubu před 18 rokem). Syn měl s nimi nějakou debatu na to téma, o které mi pak referoval, snad se ho snažili z podniku vykázat či opravdu vykázali – už nevím, je to 11 let. MM by ho raději pouštěl až od 18, byl vždy ten opatrnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.