Lepím se sem. Dolores, sorry, příspěvek jsem četla. A stále znovu se ptám, KDE funguje tebou uvedená teorie v praxi na úrovni státu, království, či jiného územního zřízení. A to není na 3h video. To je na maximálně 1 souvětí. A ptám se tě na to nejen já, ale i jiní zde.
A další věc - jak by takový pomyslný stát fungoval v sociálně ekonomicko právním kontaktu?
Já i ostatní ti tu tvrdíme, že v praxi v dlouhodobém horizontu a početné skupině tohle nemůže fungovat. Kdyby mohli, už by v tom někdo žil a jeho území by dlouhodobě vzkvétalo.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.