Gladyo, dělám téměř stejnou, akorát to nemám na hrníčky, ale na váhu, což jsou jen dvě věci, cukr a mouka. A ani nešlehám šlehačem, jen to rozšlehám metličkou v míse, je to fakt hned, dávám buď kakao, nebo čokoládu nasekanou na kousky, někdy přidám nastrouhané jablíčko, někdy rozmačkané banány, nebo rozinky apod. S tou šlehačkou je to super, že je to krásně vláčné a člověk nemusí třít žádný tuk, nebo ho rozpouštět, nebo dávat olej apod. Až bude červený rybíz, tak chci vyzkoušet do ní naházet rybíz, taková bublanina v bábovkové formě
. Syn má rybízovou bublaninu hrozně rád, ačkoli jinak by rybíz nejedl ani náhodou.
A děkuju za tip, zkusím to příště na ty hrníčky, jestli to vyjde stejně. Sice mám váhu vždycky po ruce a je asi jedno, jestli to sypu do hrníčků, nebo do té mísy od váhy, ale určitě to vyzkouším