Přidat odpověď
Tak jste si zase zadiagnostikovaly. Zajímavé je, že já tady z žádných názorů, postojů, zkušeností ani psacích stylů žádné ujímání nemám. Přečtu si všechno ode všech, pobavím se, zamyslím se, nikoho úmyslně nepřeskakuju (kromě Kudly onehdá - to už někdy bylo fakt moc), většinou zjistím, že každý má tu svou momentální pravdu... Navíc tady se všechno napsat ani nedá, kdo by na to měl čas. Ale vy (některé) si tady svorně zanotujete, občas někoho vyštípete, tak aby tady za chvíli vůbec někdo psal.
Tak si říkám, mám asi takové vlastnosti, že jako jsem neměla problém s učitelkami, zdravotnicemi, vychovatelkami, trenérkami a mnoha a mnoha dalšími, tak nemám problém ani s vámi. Problém máte jenom vy.
Když si vzpomenu, s kým vším jsem se v životě setkala a nikdo žádné fyzické násilí nevykonával tak teda fakt nevim, kde jsem doteď žila. A ty co dostali pravítkem, herdou nebo křídou si to zasloužili a byl klid na výchovu a učení. Za to dneska - samý práva, osobnost, psychika, sebestřednost, rozvoj..., ale nikdo pořádně neví co by.
Předchozí