| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už asi čtyři roky jsem nebyla na koncertě mé oblíbené zpěvačky 😭, neodmaturovala jsem 😭, stal se ze mě možná větší introvert 😭, mám práci za pár peněz 😭, s kamarády už se nevídám tolik co dřív 😭, už tolik (spíš vůbec 😅) necvičím😭... Na druhou stranu jsem se naučila bojovat se závislosti na internetu a mobilu, naučila jsem se víc číst, zdravěji jíst, více chodit na procházky a pohybovat se na čerstvém vzduchu, naučila jsem se víc pracovat... S některými lidi jsem si musela dát sbohem 😭, a sbohem některým svým snům 😭. Naučila jsem se víc žít přítomnosti a užívat každého dne.😉 Zhoršila se mi funkce štítné žlázy a bojovala jsem s depresemi 😭, s kterymi ale bojují statečně:-). Naučila jsem se možná konečně vážit si sama sebe a už se nechci zabít....
Změnil se tak, jak se mění časy. Umím se přizpůsobit. Nic není jako dřív a spoustu věcí mi chybí, a ještě chybět bude.... 😭
Očkovaná nejsem, a ani to nemám v plánu, zdraví je mi přednější i když je pravda že někdy kolotoč práce - doma je dost na hlavu 😭 ještě že bydlím v baráčku se zahradou 😊😊🙏. Jednou jsem se vydala do kostela....😁
Jinak s rodinou se vídám o trochu míň, ale ne o moc.
Ke kadeřnici jdu kvůli svatbě brzy ale ostříhat mě umí i doma.😁
Že necestuji do ciziny mi nevadí, tady v Čechách je toho tolik... :-)
Udělala jsem si obrázek že někteří lidé jsou pěkní blbci a už vím s kým se nebavit.😁
Vrátila bych časy bezstarostného dětství, ale to už se prostě nevrátí....
Stejně jako tady to nebude stejné jako před 2020.😁😭😭
Celkově mě tyhle časy stály ale hodně slz.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
I přesto že všechno zlé je k něčemu dobré.😁😅😉

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.