monam, např. filmová a televizní (multimediální) tvorba v Panské. Ale taky tam nevezmou jen tak každého. Navíc bacha, kombinují podle webu umění a techniku.
Ale podle mě se člověk nesmí nechat zastrašit matematickým neúspěchem, protože např. za mě se učilo prostě našvihat co nejrychleji nekonečné množství příkladů bezchybně, a mě spíš šla planimetrie, logika a pak mě nejvíc bavilo to, co nás učil suplující matfyzák a je úplně mimo sš osnovy (následující učitel zuřil, co musíme dohnat).
Jo a jsem od 5. tř. zš v matice trojkař, přesto jsem zvládla přijímačky na 6G i 1 vš matematický předmět na první pokus. prostě když je to matika k něčemu a není to jen stres a dril.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.