| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Věřte mi, že jestli jde dělat syn CPE, tak musí být opravdu hodně dobrý a být na úrovni rodilého mluvčího. To se fakt z výuky na jakémkoliv gymnáziu během 2 let nestane. :-)

Pomyslnou nejvyšší metu ambiciózních angličtinářů představuje CPE (Certificate of Proficiency in English). Jde o nejnáročnější cambridgeskou jazykovou zkoušku (C2), která dokládá znalost jazyka na úrovni rodilého mluvčího. CPE vysoce oceňují jak britské a další světové univerzity, tak i mnohé obchodní společnosti působící na globálním trhu.

Ale holky, já se sem nepřišla hádat. Chtěla jsem jen napsat pohled na KGM. Vůbec nechci a ani nemám čas řešit jiné školy. Každý ať jde tam, kde je mu to blízké. Já mám výtky i ke KGM, ale syn je tam spokojený a dělá pokroky. Mohl jít na Gybu, kam byl také přijatý, ale jsme rádi, že je zde. Pokud jste spokojené na GVP nebo jinde, určitě napište své příspěvky k těmto školám, pomůže to dalším rodičům. Tímto bych to ukončila. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.