Upřímně řečeno nevím. Já jsem to nikdy nezkoušela v restauraci ten citron nechám na okraji talíře. Já kyselé věci moc nejím. Max tak okurky k rizotu. Ale sestra má poruchu příjmu potravy a skoro nic nejí jeden čas to bylo strašný a když k nám měla přijít na oběd tak si dala suché brambory a k tomu lehce opečená kuřecí prsa a ty si kapala citrónem s tím že jí to připomíná rybu chuti a přebije se chuť toho masa. Upřímně řečeno teď co musím držet bezlepkovou dietu tak musím říct, že málokterá restaurace umí udělat přírodní kuřecí prsa tak aby z toho nebyla úplná podešev. Na trachte to úplně přehnali s kořením to se skoro nedalo, ale prostě to je hospoda kde se vaří tak, aby jim chlapy lemtali pivo. Chlap tam chtěl udělat oslavu 50 no sem mu hned zatrhla. 😂
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.