Na snídaně jsem celkem konzervativní, vlastně asi my všichni doma. Snídám téměř vždycky chleba s máslem a medem, druhý krajíc s máslem a šunkou
. Manžel podobně, syn aktuálně už několik měsíců snídá jeden kousek nějakého domácího pečiva, co zrovna máme - koláč, bábovka, mazanec...předtím to byla snad několik let jedna půlka rohlíku s máslem a marmeládou
. V pracovní dny snídám až v práci, protože okolo šesté, půl sedmé ještě nemám na jídlo vůbec chuť, to se jen napiju čaje. A ten chleba si beru s sebou do práce
. I když mám volno, tak se mi nějak nechce dělat s věcmi typu palačinky apod. a vlastně se mi u toho nechce ani tak dlouho sedět, než to sním. Výjimka jsou dovolené, kdy si ráno fakt u té snídaně i já ráda posedím, ochutnám od všeho něco, ovšem můj oblíbený chleba (případně rohlík) s máslem a medem je v tom vždycky
. Akorát k tomu ještě něco přidám, podle toho, co se mi na tom bufetovém stole zalíbí