osobně mám nejraději vajíčka na másle, klepnu jen bílky, zatáhnu, pak teprve žloutky a promáčknu je až na poslední chvíli, aby žloutek zůstal spíš tekutý a bílky hotové... a lehce osolit solí s lanýžem a trochu čerstvě mletého pepře... k tomu čerstvý chléb nebo houska s máslem (nepovolené, pevné tenké plátky položené na pečivo)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.