Přidat odpověď
Cafe Imperial i Next Door mají polední menu za 220-270, ryba do 295 Kč. Pohlreich v nich schválně nechce Michelin Bib a výše (na to má Divinis). Dezerty jsou cca 130-170 a předkrmy taky podobně. Kvalita i servis na úrovni. A patří to ke vzdělání, tak to nepodceň. Moje děti (7+5) tam znají menu zpaměti včetně toho jak se co objednávám a jejich učitelka ze školky tam ještě ve svých 68 nebyla (no vlastně dostala od nás voucher a synek jí vysvětlil co a jak tam má kde).
Pro představu svíčková z klasického jídelníčku je tam tak jedna z top 10 v ČR a každá restaurace ji dělá i servíruje jinak (cca 300 Kč). A nezapomenout si říci o omáčku navíc (je v ceně). Už jsme je naučili i dávat zavakuovaný studený koncentrát domů (mám jedno dítě alergika a potřebuju do toho smetanu bez laktozy a tu kupuji zásadně v Německu).
V Imperiálu je samozřejmě TOP jídlo líčka s kaší, ale absolutně není problém měnit přílohu (brambory, mouku a rýži nejím, takže většinou salát nebo grilovaná zelenina) = taky jsem je to naučil. Dezerty jako TOP v Imperiálu je čokoládový fondán, ten umí snad nejlíp v ČR. Druhý top desert pro neznalé je čokoládová bomba, kde je v kouli zakomponovaná zmrzlina a při servisu se to polévá rozpuštěnou čokoládou - video mít ve střehu, trvá to pár sekund. Kluci mají oblíbený z chlaďáku Dort Imperial, občas dám laskonku (značně jiná, než normálně), poslední dobou mám oblíbené pečené švestky. Uznávám, že jsme tam štamgasti, kteří si sednou i když je restaurace plná, ale rezervačka se dá bez problémů zajistit (raději online) A pokud levněji, tak to polední menu je jistota. Jen bacha, často je v cca 13.45 už vyjezené...
Předchozí