Chorvatsko ráda nemám, teda spíš lidi, které jsem tam potkala. Možná jsem měla smůlu, nebo to tam tak bývá ale kolem byli sami Češi typu Škopkových z Hoštic.
Do hotelové restaurace si nosili vlastní pití, byla tam polopenze jen jídlo bez pití, na večeři chodili v tričku přes plavky. V češtině tam byl nápis, ať nevynášíme jídlo mimo restauraci.
Hrálo tam české rádio a povalovala se tam Mladá Fronta, připadala jsem si jako na Mácháči.
A nelíbí se mi ta řeč, miluju italštinu, v Itálii jsme byli 9x. A letos zase letíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.