Já na ty její šaty koukala rozpačitě, barva jí sedne, ale na ní je to moc beztvaré a zmohutňuje ji to (a nesedí mi k nim účes, vyčesané vlasy by dle mě působily líp) Ale ještě rozpačitější jsem z modelu Ornelly. Peštová má šaty moc pěkné, Aňy jsou spíš zajímavé, ale jí sednou. Můj favorit jsou šaty Schneiderové, pro tuhle barvu mám slabost. U Plodkové se mi líbí materiál, ale neslovuje mě provedení, klasický živůtek by se mi zamlouval víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.