tak u nás asi dle očekávání - starší dcera byla ráno na pohovoru na brigádu, teď dojela k nám do práce, aby si přehodila věci, vzala tašku do fitka, pak pojede na rande, domů dorazí večer, brigádu má od příštího pondělka... jo a protože jsem si koupila k obědu nějakou hotovku "butter chicken" a zjistila, že mi to nechutná (nějaké koření, možná druh papriky), vzala si můj oběd
syn nám včera oznámil, že má dneska rande, ale neví, jestli pojede do města ráno, dopoledne, odpoledne, neví tím pádem kdy se vrátí a vůbec neví, jestli by teda stihl udělat oběd pro sebe a mladší dceru... za celý den se neozval, vůbec netuším, jestli je doma nebo někde pryč
mladší dcera je tedy dneska víceméně asi sama doma, z čehož teda byla nadšená, k obědu si poručila čínskou nudlovou polévku, z čehož nejsem vůbec nadšená já, ale včera jsme neplánovaně protáhli návštěvu u kamarádů a vrátili se domů o půlnoci, nic jsem jí připravit nestihla... předpokládám, že celý den stráví sledováním videí na mobilu, "zkrášlovacími procedurami (líčení, odličování, masky, lakovačka - všechno to, co by jí tatínek nejraději zakázal a maminka rezignovala s tím, že raději líčit pod dozorem slušnou kosmetikou než na tajno s holkama kdo ví čím
)
musím konstatovat, že jsem vyloženě aspirantka na matku roku