Přidat odpověď
bývalo super, když jsem byla školák, že maminka chodila z práce kolem 3 odpoledne. Do té doby veget.
potom nuda, domácí práce, zavařování, pomáhání s čímkoliv
můj muž měl maminku učitelku, celý léto na chatě i s kamarádem a víceméně "cochcárna" a odpočinek pro všechny, maminka věděla, co potřebuje ona i děti
a tak to mám celý roky podobně, na dovolené se samozřejmě snažíme maximálně využít příležitosti, občas se pár dní něco dělá, k tomu tábory, napřed jako účastníci, potom vedoucí
já bych byla hodně otrávená, kdyby mi někdo při mé dovolené řekl, že denně musím cokoliv, takže to nedělám ani dětem a shodujeme se v tom s manželem
režim neřeším, vstávání taky ne, hry na PC jsem řešila tak do možná 12 let, potom už taky ne
a nemyslím si, že by z kluků vyrostli asociálové, nejmladší je teď na táboře, celý měsíc se skauty, napřed stavět, potom organizovat, pak ještě bourat, odjížděl přímo z praxe, až se vrátí, musí si domluvit dokončení praxe
když bude doma, ať dělá úplně co chce, snad jen venčení psa se budeme střídat, zvlášť až budu od půlky srpna ve škole
Předchozí