Senedra, dcére je 6, tam je to ok připravit raňajky (zvlášt keď chcela pečený banán), ale u 12 ročného už by som mohla byť ráznejšia, však. Robím mu tým medvediu službu, to už nejaký ten piatok tuším...
Nejstarší je z veľkej miery samostatný, s ním skoro nič netreba riešiť (i keď niekedy má blbé reči na obsah chladničky atd).
Ja si to zbytočne komplikujem skor mimo rodinu, povedala by som. Napr. v pondelok - prvý prázdninový deň v MŠ. Bolo mi ľúto upratovačiek, vedela som, že to bude brutálny deň, tak som ich chcela nejak prekvapiť. Preto som upiekla roládu a s misou ovocia im to tam odniesla. Teda, odviezla. Na bicykli. Trhák jako sviňa, mne sa už začínal ozývať chrbát, lenže tvrdohlavá knedla im to musela odovzdať, však...
No a teraz tu sedím/ležím (netvrdím, že to mám z toho, ale asi mi to pritížilo).
Včera som znovu dopajdala do tej školky, lebo som sľúbila vyzdvihnúť 2 dievčatá "po O". Nedokázala som ráno napísať mamke že som K.O. a že je problém sa tam dostať (nejazdím a MM bol mimo).
Takže moja vlastná hlúposť, nie moje deti mi to celé občas skomplikujú