Knedli, já jsem byla jako šestnáctiletá holka na dovolené v Bulharsku celý měsíc. Jela jsem tam autem s mojí kamarádkou a jejími rodiči, bydleli jsme v soukromí, její maminka vařila a bylo to super. Měli jsme tam tedy auto, takže jsme jezdili na různé pláže a na výlety, neseděli jsme v jednom místě. Vůbec jsem se tam nenudila, domů se mi nechtělo. A kdysi bylo běžné jezdit k moři na 14 dní, byla jsem tak v Bulharsku i třikrát v Jugoslávii a dlouhé se mi to nezdálo. Dnes mi to tedy na ten týden bohatě stačí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.