Řekla bych, že tato platba se ti normálně vrátí. V pondělí se dořeší pokud to fakt není nějaká ,, Čína,, ale i tam by přes banku mělo jít zaslání požadavku o navrácení platby. Já jsem řešila, no bohužel jsem měla tu smůlu, že ta dotyčná má účet obstaven a muselo by se přes soud. Přišla jsem o nějakých 350 Kč. Jinak my teď v práci řešíme jinou věc. A to ,že zákaznice nevyčkala dokončení platby a teď chybí 1273 Kč. Bohužel se to musí zaplatit. Takže všechny prosím žádné pipnu a letím hezky počkám až mi prodavačka řekne, že platba je úspěšně ukončena.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.