Dočetla jsem od Vondrušky Černou lilii, od Davida Borka Moje roky v Izraeli, teď má vedle sebe od Geralda Durella O mé rodině a jiné zvířeně ( a je mi smutno, když pak ve zprávách slyším a vidím, že se požáry rozšířily už i na Korfu). Na nočním stolku mi leží Les v domě od Mornštajnové - dočetla jsem asi do třetiny a nějak nemůžu dál. připomněla jsme si i Hayleiho - Penězoměnci. Taky jsem přečetla několik knížek od A. Christie. Mám na nočním stolku několik knížek - reportáže z Ukrajiny, detektivky, naučné.. a podle nálady je beru a čtu. Zkusila jsem ještě nějaké knížky, které čte dcera, ale nějak mě nechytili...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.