Přemýšlela jsem, že bych si asi zašla k lékaři, aby mi napsal lékařskou zprávu, že mi nedoporučuje pobyt v takové oblasti neboť trpím respiračními obtížemi.
...ale nevím, jestli je něco takového možné.
Kdysi jsme rušili dovolenou den před odletem, když synek dostal neštovice. Vrátili nám 70%. Pro 5 člennou rodinu je to fajn mít nebo nemít. No, ale po této zkušenosti jsme roky jezdili jen za humna a tak nějak co jsem v pátek našla na bookingu a v sobotu jsme vyrazili a dovolené to jsou vždycky taky moc fajn. Ale my tedy nikdy nebereme all inclusive a nejezdíme k moři a když, tak jen na 2 dni jako mezizastávka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.