My chatu k účelu shromažďování mládeže půjčujeme taky. Mame nějakou domluvu, průběžně se hlásí. Zatím se nic nerozbilo, jestli bylo někde nablito, bylo to vždy dokonale uklizeno. Ovšem ví, že chatu máme v blízké dojezdove vzdálenosti a kdyby se mi něco nezdálo, kdykoliv sednu do autaa jsem tam za chvíli. Jako rodič chci nahlásit alespoň přibližný počet prespavajicich a přibližná jména. Většinu kamarádů znám osobně a mám na ně i kontakt.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.