Osobně si myslím, že to může fungovat někomu, kdo - má super partnerský vztah kde se oba cítí šťastní - oba partneři jsou zvyklí otevřeně mluvit o všem - oba partneři mají svůj vztah jako prioritu a jsou hodně empatičtí vůči druhému
Takže jednorožci. Když budu ve vztahu takto spokojená, proč bych do něj tahala jiné lidi? Ještě si dovedu představit příležitostný sex s jinými, ale to mě nijak neláká, potřebuju ke spokojenemu sexu i tu nadstavbu. Pokud není jeden z páru spokojený nebo nemají tu komunikaci bezvadnou, skončí to podle mě špatně. Na Twitteru o otevření vztahu píše Jasmina Černá, pro mě dost depresivní čtení
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.