Jo, já taky prosperuju na více tuku a méně sacharidech. Mně by zase svědčilo velké jídlo kolem 4.h a pak už vlastně jíst nemusím. Jenže to zase nevyhovuje manželovi, takže bývá dřív a pak si dávàm něco lehkého na svačinu. Při vlastním režimu si vystačím s 2 většími jídli a jednou svačinou. Jenže vlastní režim těla si můžu dopřát jen vyjímečně, jinak člověk furt musí fungovat podle vnějších tlaků, věčně jde proti svojí přirozenosti, což ho vyčerpàvá a pak žere...nejvíc sním, když pracuju v kancelàři, to mám furt hlad a nuceně si hlídám 3h interval mezi jídli. Jak mám fyzickou činnost a pohyb, tak nic takového nenastává.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.