K_at, Diky. Rikala jsem si "Deji se i horsi veci, tohle je proti tomu nic". Vim o holce znasilnene v centru mesta ve vyklenku pred vchodovyma dverma, ktera z toho otehotnela. Potkala jsem holku, co zila v decaku a tam byla ve 12 dlouhou dobu znasilnovana nocnim hlidacim "vychovatelem". V mych 15 se mi mama opatrne zminila o kolegynich z prace - na "nasem" sidlisti se v noci bezne znasilnovalo. Ja byla diky tomu fakt opatrna, v noci jsem vzdy poprosila ridice trolejbusu o spontanni zastaveni mimo zastavku a vypusteni prednimi dvermi. Presto jsem jednou byla nahanena a dobehla jsem k nasi zahradni brance tak 5m pred nim.
Takovych hnusnych zazitku bylo moc a nechce verit, ze jsem byla takhle extremni vyjimka...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.