Saam, já to asi blbě napsala (ja prostě radši mluvím než píšu, nejak mi to lépe jde), ale naopak jsem to myslela dobře.
Že takové vtipky se dělají právě maximálně! v okruhu velmi blízkém pokud je ta spolecnost snese. A právě že každý je nesnese a ti ostatní se mají prizpusobit, protože prostě každý se nemusí účastnit. Svoje soukromí a hranice si hlídám, ale přiznám se, že někdy jsme prostě vtipni. Tak nejak vsichni.
Osvetu dělám. Na to abych mlčela jsem příliš emancipovaná a pracující na pozici, kde občas musim nařizovat i chlapům, takže ano, berou to ode mne dost. Ukazuji jim, jak to vidím a cítím a jak to můžou vidět jiné ženy. A naštěstí jsem z těch, co umí i dostatečně odpálkovat slovně. Takže ne že já se prizpusobuji jim, ale oni nám.
Mluvím výhradně o vtipkování. Chlap co by mi zvednul sukni by bez varování dostal takovou facku, že by si sedl.
![~a~](/g/s/26.gif)
A k té hrozné zkušenosti co se ti stala bohužel nemám komentář. A už jsem to tu psala mockrát. Moc obdivuju Kambalu a její práci a držím jí pěsti. Je to neúnavný boj a krůčky pomalé.