Já si zase mrazim už udělanou cibuli na cibulový koláč. Padne ji do něho hodně, a při zpracování se hodně "smrskne". Takže si dám tu práci, a když je za dobrou cenu, tak si ji podusím, až zkaramelizuje. A při pečení stačí vytáhnout a nechat rozmrazit. Uvažuji, že bych jí i sterilizovala ve skleničce, něco jako dušená jablka do závinů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.