| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teplo nemizí, tak k vodě:

Marc Levy-P.S. z Paříže
-příjemná oddechovka. Velmi milé čtení, od půlky asi se to trochu vyhrotí jak by řekl můj mladší syn

Danielle Steel-Přátelé navždy
-téma zajímavé k vodě tak akorát i když trochu smutná, tak to slunce nějak nahradí

Debbie Macomber-Duch Vánoc
-babička vypráví vnoučatům příběh, že je její vlastní se zjistí na konci, u nás to mají v dětským oddělení a padlo mi to do ruky úplně náhodou, přečteno za chvilku, byl by z toho super film

Nina George-Přístav naděje
-jedna velká melancholie, ale dobře se to čte, děj odsýpá a člověk to přečte a najednou je na konci a říká si, jak to bylo dál~:-D

Mikaela Bley-Déšť smývá stopy
-smutný příběh, přála jsem si lepší závěr, nějak jsem možná čekala víc, když jako Thriller

Danielle Steel-Vítězové
-žádná romantika, vážné téma, až ke konci se dočkáte
-příšerně přeložené, pokud to tak napsala, tak pane jo. Jinak téma velmi zajímavé, opomíjené a člověk nahlédne do toho jaké to je když skončíte ze dne na dne na vozíku a na co člověk naráží. No za mě si z toho beru, dávat pozor, když někoho takového potkám a nepřidělávat mu další vrásky na čele.

Shari Lapena-Manželé odvedle
-Thriller, napínavé až do konce, pravda je čekala jsem ten konec úplně jiný...~;)

Danielle Steel-Temná strana
nečekejte nic romantického, tak vážné téma, že na to myslím i po 4dnech
-tak tahle kniha mě totálně dostala, přečetla jsem ji jedním dechem, Münchausenovo syndromu by proxy v zastoupení, to téma je úplně opomíjeno, netušila jsem, že něco takového existuje, špatně se pozná a kniha zasazená do děje a v souvislostech mi vyrazila dech, ještě dneska na to musím myslet, výborné téma. Zase jsem se dovzdělala a přemýšlím kolik žen okolo nás běhá a kolik toho svým dětem provedly. ~n~

Až si to budete hledat tak toto:Münchhausenův syndrom by proxy (v zastoupení)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.