A AD by opravdu nebyla marna. Mam dobrou zkusenost. Starosti nezmizely a ani nebyly mensi. Ale ja jsem byla krapet klidnejsi a optimistictejsi a pomohly mi rozseknout uzavreny kruh starosti, tim, ze se mi darilo lepe najit nejaka reseni, ktera jsem ani nevidela. Byla jsem uplne vystavena, vyrizena, pretizena. S AD jsem se citila lepe, i kdyz se nic jineho nezmenilo, jen muj klidnejsi pohled. Mela jsem je od psychiatra, protoze obvodacka mi nabizela Lexaurin a ja jsem chtela nejake lepsi dlouhodobejsi reseni. Ale muze je napsat i obvodak. Rodic to tak ma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.