jo jo,
a všichni jsme se měli líp učit, a dělat lepší práci, a všichni by měli super výdělky a nikdo nemusel pracovat v prádelně v Motole, že. Tahle pravičácká rétorika koukám tu převládá i ve zdravotnictví, no, co čekat.
Jasné. ti pacienti zmíněných doktorů přišli do ordinace a sami se přiznávají, svými slovy, že jí nekvalitní potraviny, především průmyslově zpracované, plné transmastných kyselin a přísad, které jsou oficiálně označené jako škodlivé. I když jim vzdělaný lékař vysvětlí , jak moc si tím škodí, mnozí v tom pokračují,“
protože je to asi baví. Teda sama jsem se nesetkala s tím, že by mi lékař ( obvodní ) něco vysvětlil, jen jednou za deset let mi vezme krev a pak sdělí " dobrý "
![:-)](/g/s/0.gif)
Samozřejmě ti pitomci pacienti,asi dobře idnformovaní , v našem trhu plném zdravých dostupných potravin, vyhledávají schválně ty plné transmastných kyselin a přísad.
Ti lékaři asi moc rozumu nepobrali ,což, když jsou krom své "bubliny" tak neuvěřiteln slepí. Skoro si člověk říká, na co je potom to vš vzdělání.