já vidím cestu v minimalismu
nepoužívám make up ani pudr, pouze linky v tužce, řasenku a maximálně pudrové stíny a to vše jen občas, takže když už to použiju, jsem rázem za dámu
na wc v práci mám setrvale taštičku se základním minimem (vložka, tampon, vlhčené ubrousky, minikartáček a minipastu, mezizubní kartáček, zrcátko, pinzetu a miniparfém (vzorek svého parfému) a k tomu vedle taštičky hřeben - pravda, mám výhodu téměř mužského kolektivu v kanceláři, takže na dámské wc chodím jen já, kolegyně a výjimečně nějaká nepravidelná návštěvnice a máme tam prostor na parapetu okýnka)
jinak v kabelce mám obvykle taštičku s řasenkou, tužkou na oči a zrcátkem, takže nalíčení mohu praktikovat kdykoliv
jinak pokud se ti makeup roztéká, řekla bych že je problém v přípravku nebo v použitém množství... takže bych doporučila použít nejprve nějakou dobrou podkladovou bázi, pak minimum makeupu (nebo nějaký ten bb, cc apodobně), linky spíš v tužce než tekuté a řasenku případně voděodolnou..
jinak za časů dávno minulých, kdy jsem potřebovala být za dámu v práci téměř denně, měla jsem běžně sadu oblečení a jedny lodičky v práci, lak i odlakovač na nehty, pilník a kleštičky, stejně jako všechna líčidla a kosmetické ubrousky na odlíčení - dnes na to stačí i různá cestovní balení, odličovač jako vlhké tampónky v krabičce a podobně)