Mě by zajímalo jak to dopadlo. Moje kamarádka moc šikovná a pracovitá holka byla na pohovoru ve více firmách. V jedné jsem si byla jistá, že ji určitě vezmou. Nakonec dali přednost kandidátce z úřadu práce holt dotace no. Další pohovor co měla tak se rovnou zeptala jak to vidí, protože už prostě má špatné zkušenosti a řekli ji,že má velkou šanci ještě ji zjistí něco ohledně pracovní doby a ejhle zas nic. Takže si myslím, že je to prd všechno platné. Ale držím palce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.