Přidat odpověď
monam, na schůzku nechoď sama, vem si s sebou manžela nebo někoho jinýho, kdo ti bude dělat morální oporu, určitě bude i ředitel mít někoho u sebe, nebylo by ti dobře samotné
ptej se, proč 4000, možná to má nějaký důvod, třeba se postupně skládá na školu v přírodě
vzdělání učitelky je problém, bohužel škola nemá jak to řešit, učitelů je málo a ředitel musí někoho sehnat, nejspíš taky není nadšený
je to základní škola, zřizovatelem je pravděpodobně obec, tak řekni řediteli, že pokud nebudou dodržovat školní řád, nebudou komunikovat přes to, co mají, budeš to řešit se zřizovatelem nebo čši, protože minulý rok to vedlo k přezkoušení, o kterým jste dopředu nevěděli
podepsat školní řád bys asi měla, skutečně tam dítě mít nemusíš a můžeš si najít školu, která bude mít lepší školní řád, ale oni ho nemají špatný, oni podle něho "jenom" nepracují
já jsem se dozvěděla o nedostatku známek pro klasifikaci u syna v kvartě týden před vysvědčením, kdy to učitelka oznámila synovi, ten tomu ale nevěřil, doma mi říkal, že je to asi blbost, já jsem ho uklidňovala, že by mi museli dát vědět, pro jistotu jsem volala ráno řediteli, ten o ničem nevěděl, a tak jsme to nechali jako blbý kecy učitelky, no a vysvědčení nepřinesl
to byla poslední kapka, trochu mě dodnes mrzí, že jsme už neměli chuť tou školou se zabývat
Předchozí