Tak UHO samozřejmě nemusí být s těstovinou, to můžeš nalít na cokoliv (takže bylo UHO s knedlíkem, UHO s rýží, i s bramborami
). A může být samozřejmě naprosto úžasné UHO i UHO-blaf. Za nás byl problém, že to "dušené maso" byly často různé šlajšky a jiné kusy nejspíš ze starých dojnic nebo čeho, bylo to nelevnější maso. A různé jeho úpravy byly na jídelníčku tak 2-3x za týden. Zlaté páteční karbanátky, i když se říkalo, že v nich jsou zbytky z celého týdne
Dneska je hovězí maso drahé, takže asi nejvíc kuchtí z kuřecího a vepřového, příapdně různé mleté kombinace. Dcera tvrdila, že měli i svíčkovou s kuřecím masem. To by jí asi nevadilo (o hovězí moc nestojí ani doma), stěžuje se ovšem na blafy v podobě rozblemcané rýže, která je střídavě přesolená nebo neslaná, rozvařené těstoviny (asi ty nejlevnější, co lze pořídit) ... Když je hlad, tak taky něco sní, ale často si raději koupí cestou domů nějaké pečivo a doma z lednice vyndá jogurt ...