Čumčo, ale tak mladí chlapi vypadají taky okolo 25-30 už casto nádherně. Vyrostli z uhrů, sportují, vlasy upravené, v kalhotech taky pevno. Jako jo, ráda se kouknu, ale opustit kvuli tomu partnera se kterým jsem něco budovala a šlo to fajn, to mi prijde zas úlet a vubec to chlapy neomlouvá. Přeci chci partneta, nehledám pevné tělo ne? Takže já to pochopit nedokážu. Já bych byvala i prilezitost s mladším měla i za manželství, ale nejak mi přišlo "proč"?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.