Přidat odpověď
aach, Antheo, květákové placičky, mňam! Mám doma taky květák, plánuju ho udělat zítra pikantní pečený na obložení polenty. Ale plačičky jsou taky dobrota, jako ostatně cokoli z květáku. Miluju květák! :D
Na neděli plánuju pečená kachní prsíčka předem marinovaná v medu, zázvoru, česneku a sojové omáčce, k tomu jasmínovou rýži a salát z červeného zelí s česnekem. Děti tohle jídlo milují :)
O víkendu jsme chtěli jet za mojí babičkou, ale obě děti jsou solidně nakřáplé a manžel už taky, takže to zrušíme, abychom ji nenakazili. Snad to vyjde za týden. A víkendový program tak nějak vyplyne ze zdravotního stavu - myslím, že výlet někam do přírody by měl projít :)
A když ne, tak mám toho spoustu co dělat na zahradě, navc ve skleníku furt neuvěřitelně dozrává jedna okurka za druhou, takže už mě nemine zas aspoň jeda várka zavařování, už se mi to v lednici hromadí.
já sama jsem si užila víkendově dneska, protože jsem jela synovi dokoupit nějaké potřeby na výtvarku do centra a na Karláku koukám, že jsem přehlídla termín výstavy ve Fausťáku :) No tak jsem se pokochala nádhernými bramboříky a jsem obohacena o dvě jarmanky a nádhernou zelenokvětou echinaceu.
Předchozí